Početna O klubu Članovi Slike Oglasi Forum

O klubu

 • Nastanak kluba
 • Ime kluba
 • Filozofija kluba
 • Slogan kluba
 • Klub danas
 • Kako postati član kluba
 • Nastanak kluba

  Na osnovu bratsva i ljubavi prema motorima 30.07.2007. sedam dugogodišnjih drugara osnovalo je MC "Ekvideti Bugs" radi učvršćivanja drugarstva. Klub je osnovan u Novom Sadu.

  Ime kluba

  Ekvideti je specifična vrsta buba koji su retki imali prilike da upoznaju. Zapravo, samo jedan čovek je imao to zadovoljstvo! Pod uticajem raznoraznih pića i drugih hemiskih supstanci moguće je ući u njihov svet. Ekvideti bube su veoma rasprostranjene i onima koji uspeju da dopru do njih na interesantan način naprave zbrku u glavi. Male su, bodljikave a u tim stadijumima deluju veoma opasno!

  Filozofija kluba

  Klub teži ka održanju početne filozofije a to je međusobno druženje, motori, rock 'n' roll, a najvažnija je međusobno razumevanje i ljubav prema klubu!

  Slogan kluba

  I onda je buba zavila pauka u njegovu mrežu...

  Klub danas

  Danas klub broji 6 buba. Članstvo u klubu je slobodna volja bube same. Broj buba se vremenom menjao ali ne u značajnoj meri. Ljudi koji u sebi nisu pronašli bubu svojevoljno su napustili klub. Klub nikada nije težio mnogobrojnosti već kvalitetnom druženju! Ne težimo ni ka nekim velikim organizacijama. Jednom godišnje organizujemo proslavu našeg rođendana i tada zovemo naše prijatelje za koje smatramo da su zaslužili da podele sa nama tu našu radost. Žurka je prilično intimna - stotinak ljudi, hrana i piće džabe, rock 'n' roll i dobar provod za one koji se uklope!

  Kako postati član kluba

  Klub nema striktna pravila o članstvu ali ima neka pravila koja moraju biti ispunjena. Da bi mogao da pristupi klubu, budući stažista ne može da bude neko ko je pre toga bio u nekom drugom moto klubu, mora da ima motor i naravno da ga vozi. Ako su prethodni uslovi ispunjeni onda može da počne sa stažiranjem. Stažiranje je u trajanju od minimum godinu dana. Stažista nosi stažerske boje bez plamenova na leđima i pune boje na srcu. U toku stažiranja stažista se ponaša u skladu sa pravilnikom kao i kasnije ako postane punopravan član. Nakon godinu dana upravni odbor odlučuje o primanju stažiste u punopravne članove, i ako se ustanovi da se stažista ponašao u skladu sa pravilnikom i filozofijom kluba dobija pune boje na leđima.

  Boje kluba

  Boje članova kluba
  Stažerske boje
  Prišivači za deljenje

  (Stari)